FOLLOW OUR WORLD

LÅT REDKEN INSPIRERA DIG TILL DIN BÄSTA LOOK

NO BLOW DRY? NO PROBLEM!

NO BLOW DRY STYLING

En paus från värmeverktyg? Ingen tid att föna håret? Eller vill du bara skapa en snygg look utan ansträngning? Vad än anledningen är, ger Redkens nya stylingprodukt No Blow Dry fantastisk textur medan du låter håret lufttorka.

Innehåller Air-Tex Technology med två typer av polymer: snabbtorkande polymer för att reducera torktid, och flexibla polymer för lätt kontroll med stadga.

AIRY CREAM för fint hår ger textur och volym
JUST RIGHT CREAM för mellantjockt hår ger enkel kontroll och rörelse

Det nya ansiktet för Redken Styling, modellen Sara Cummings, frontar No Blow Dry lanseringen med två looks som visar hennes mångfald som modell. Följ @Redken för att se mer av Sara och hennes unika stil.

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

GLOW DRY!

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

Nya Diamond Oil Glow Dry

Den första «blow-dry-loving», oljebaserade hårvårdserien designad för att uppnå din mest glansfulla, lättviktiga och snabbaste «blow-dry»! Serien är en blandning av en lättviktig hårskrubb, glansgivande schampo och utredande vård. Resultatet blir ett superglansfullt hår med en optimal grund för blow-dry styling.

Preparera håret för värmestyling med en enkel 3-stegsprocess.

  1. Glow Dry Gloss Scrub exfolierar håret med arganskal för att varsamt avlägsna orenheter, stylingrester och för att framhäva glans.
  2. Glow Dry Gloss Shampoo rengör varsamt och ger lätt glans.
  3. Glow Dry Gloss Conditioner vårdar och ger glans samtidigt som den gör håret lätt att reda ut, samt ger ett luftigt och lätt resultat.
    • Avsluta med att applicera Diamond Oil Glow Dry Shine Oil i vått eller torrt hår för intensiv glans och frizz-kontroll.

Suki Waterhouse!

Lanseringen av Diamond Oil Glow Dry inkluderar en social mediakampanj med vår egen Redken Muse: Suki Waterhouse. Den brittiska modellen och skådespelaren är ansiktet för Burberry, har gått catwalken på otaliga modevisningar, har flera filmprojekt på gång, och har varit på framsidan av stora internationella magasin som Love Magazine, Stylist, Vogue, Tatler, Elle UK och Allure UK. Följ kampanjen på @redken och @sukiwaterhouse för att se mer av skönheten.